Dankjewel!

IMG_7084.jpg

We willen jou enorm bedanken voor je aandacht en betrokkenheid bij onze ontwikkelingen van afgelopen jaar. Het jaar 2017 is wel een van de meest bijzondere jaren uit ons leven tot nu toe. Het was een jaar van opstarten, aanpakken, doorpakken en loslaten. Van delen, opruimen, weggooien en vertrekken. Van intensiteit, overgave, ontdekken, avontuur en samenzijn.
 
Het jaar begon met de start van GezinsGeluk.nu, direct volop trainingen in gezinsoverleg en verbindende communicatie, waarin we groepen vol fantastische ouders begeleidden om in hun gezinsleven (nog) meer verbinding, vreugde en gemak te ervaren.
 
Ook genoten we ervan de resultaten te zien van onze (online en face-to-face) coaching van ouders en stellen, die zichtbaar opbloeien tijdens onze begeleiding. Dit werk is zo fantastisch om te doen, we zijn er dolenthousiast over! Dank-dank-dank aan allen die ons afgelopen jaar zoveel vertrouwen gaven <3!

Spannende tijden

Tussen ons werk en gezinsleven door werkten we begin 2017 ook hard aan het realiseren van onze droom: een jaar met ons vieren op reis. We maakten veel, heel veel en soms erg spannende keuzes, richtten Betty de bus in tot een nieuw thuis en gingen van de zolder tot de kelder ons huis door om overbodige spullen weg te doen, op te ruimen en klaar te maken voor vertrek.
 
We namen afscheid van vrienden, familie en onze ‘vaste’ banen en startten op 6 augustus de motor met koers naar het zuiden. Met ons gevoel als kompas en met veel ruimte voor wat zich onderweg aandient zijn we nu na veel avontuur en mooie ontmoetingen in Andalusië aangekomen.

Het leven op z’n best!

Onderweg veranderende onze dagelijkse beleving van vakantie in reizen en op dit moment ís ons leven gewoon zo. We lijken inmiddels gewend aan het onderweg zijn, flexibel aanpassen, vinden van overnachtingsplaatsen en meegaan met de verrassingen die het leven voor ons in petto heeft. Dat is erg mooi, heel veel genieten en ook intens.
 
Leven met z’n vieren op 12 m2 en daarin voornamelijk op elkaar aangewezen zijn is soms uitdagend en pittig maar at the end of the day altijd weer intens waardevol.
We leren zo óntzettend veel over onszelf en het samenzijn als gezin: over loslaten, respect, vertrouwen, verbinding maken en behouden, afstemmen over wat ieder wilt en voelen wat klopt en echt is en daar naar blijven durven handelen. Het leven op z’n best! En dat op prachtige plekken in de bergen of aan zee en vaak samen met mooie mensen die we ontmoeten.
 
We leven meer in het nu dan ooit, weten niet waar we overmorgen zijn, maar weten wel dat het oké is en zetten met vertrouwen steeds weer een volgende stap.

Nieuw in 2018

Op eenzelfde, voor ons natuurlijke wijze, blijven we ook met GezinsGeluk.nu en GezinsGeluk op reis doorstappen. Uit onze groeiende kennis en ervaring is nieuw aanbod ontstaan waar we ons heel enthousiast over voelen:
Reisadvies bij het realiseren van jullie gezinsreis (in januari dus met 18% korting!)
&
Ouderschap is Meesterschap: bijeenkomsten waarin we het helpen en van elkaar leren als ouders ondersteunen. Over dat laatste programma vertellen we je binnenkort graag meer.
 
Voor 2018 wensen we je toe dat je elk moment weer wat meer leven aan je dag toe kunt voegen. Door meer en meer liefde voor jezelf te hebben en dat je van daaruit jouw innerlijke vreugde en vuur kunt delen met de mensen om je heen.

Comment