IMG_6136.jpg
IMG_6136.jpg

Bio


Ons gezin

SCROLL DOWN

Bio


Ons gezin

 

Wij zijn Pieternel, Robert, Sofie en Simon. En tijdens onze reis woonden we in Betty de camperbus.

 

Pieternel

Als ik echt samen ben met mijn allerliefsten (Sofie, Simon & Robert) voel ik zoveel geluk, vervulling en dankbaarheid. Ik ben heel tevreden met mijn leefomgeving. Maar in de hectiek van het dagelijks leven ervaar ik ook vaak te weinig ruimte om echt te kunnen genieten van al het moois dat het samenzijn als gezin mij biedt. 

Vanuit het verlangen daar helemaal op te focussen komt het idee van deze gezinsreis. 

Naast meer tijd voor mijn gezin wil ik op reis ook ruimte maken voor andere liefhebberijen: fotograferen, filmen, naaien, yoga en talen. 

Ook schrijven en interviewen doe ik graag; mijn alter ego Mevrouw Helder blijft dan ook als digitale nomade aan het werk en open voor tekst- of interviewopdrachten. 

Ook als verbindingscoach voor moeders en vaders @ GezinsGeluk.nu blijf ik bereikbaar, want ook via Skype of FaceTime kan ik een luisterend oor bieden als je even vastloopt in een situatie met je kind(eren) of partner.

 
Robert.jpg

Robert

De rode draad in mijn leven lijkt op het universele thema van het vinden en behouden van een balans tussen mijzelf en de ander, waarbij iedereen tot bloei kan komen en stralen. Al als kind had ik het idee dat het toch mogelijk moest zijn dat iedereen doet wat hij het allerliefste doet en we tegelijkertijd met z'n allen in harmonie samenleven. Dit beeld gaf en geeft voeding en waarde aan mijn werk als trainer, adviseur, coach en projectleider

Vaderschap is enorm belangrijk voor mij, omdat ik merk dat ik daar zowat alles in kan leren en geven wat ik wil. Dit was een van de drijfveren om samen met mijn lief GezinsGeluk.nu in de wereld te zetten. 

Samen deze reis maken komt tegemoet aan mijn grote verlangen aan vrijheid, avontuur, echtheid en groei. En ik ben reuze blij dit met mijn liefsten te doen.

 
FullSizeRender.jpg

Sofie

Klimgeit en acrobaat, tekenaar en kriebelbeestjesverzamelaar. 

Simon

Enthousiaste vragensteller, die als rasechte brandweerman overal een glijpaal in ziet.

Ons thuis


12m2 thuis

Ons thuis


12m2 thuis

 

Nadat we, tijdens een regenachtige vakantie in de Elzas, besloten hadden om samen een jaar op reis te gaan, vonden we op de terugweg Betty. Ons nieuwe thuis. Haar vorige twee eigenaren had ze al eerder op gezinsreis meegenomen. En dat straalde ze uit. We waren meteen verkocht. 

Betty is oorspronkelijk eenDuits hulpvoertuig en door een van haar vorige bewoners omgebouwd tot camper. Haar inrichting is eenvoudig maar compleet en doordacht. We hebben allemaal een fijn bed en kunnen onze weinige spullen er goed in kwijt. De zon voedt haar accu's zodat de koelkast op haar beurt ons helpt met voeding. En een waterfilter maakt dat we zelfs slootwater zouden kunnen tanken zonder ziek te worden.

Volgens de kenners gaat haar motor nog zo een half miljoen kilometer mee. Geen beperking dus. Tegelijkertijd rijdt ze niet hard. Maar haast hebben we toch niet.

Hieronder een glimp vanbinnen: